Wat gaan we bouwen?

Het grote voorhuis, met hoge plafonds en ruime entree blijft bestaand. Het hele pand wordt onderhanden genomen, schilderwerken, isolatie, nieuwe dakgoten, maar ook de complete technische installatie worden vervangen en zo maken dat het comfortniveau hoog is en de gebruikskosten zo laag als kan.

De warmtepomp neemt tot een graad of drie buiten temperatuur de warmtevoorziening voor zijn rekening.

De indeling in het huis maken we zo dat er vier zelfstandige appartementen ontstaan. Twee stuks op de eerste etage, met extra slaapkamers op de verdieping, en twee stuks op de begane grond. De toegang van de woningen op de eerste etage is via een trap.

Wat een leuke combi, hoge plafonds en hoge ramen in het bestaande voorhuis, en ook die geschakelde kamer in de nieuwbouw, met die grote ramen en iets lagere plafonds.

Linda

De bestaande bouw achter het grote voorhuis, dat gebruikt is als huisartsenpraktijk, gaan we helemaal afbreken. Daarvoor in de plaats bouwen we compleet nieuw drie stuks comfortabele, lichte appartementen terug. Dit gebouw staat straks gekoppeld aan het voorhuis, en zelfs een appartement heeft een directe koppeling omdat er een slaapkamer in de nieuwbouw zal zijn.

gedetailleerde plattegronden: